Vi er e-maerket
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud Blog
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud
Gave idéer til konfirmanden

Gave idéer til konfirmanden

Smykker er en klassiker på ønskesedlen, så vi har samlet lidt gaveideer til både drenge og piger, som måske kan inspirere konfirmanden eller dig som skal give en gave.

Til pigerne vil vi starte med at fremhæve Danmarks national smykke, Dagmarkorset. Korset er den seneste tid blevet et meget populært item blandt pigerne, så det vil være et oplagte valg til en konfirmation. Du finder korset her.

Et andet forslag, er den populære og ikoniske Daisy serie fra George Jensen. De smukke marguerit smykker fås både som ørestikker, halskæde med vedhæng, armbånd og ringe. Du kan se den smukke serie her.

Måske det skal være et af de nyeste smart-watches fra Garmin. Tag f.eks. Garmin Venu, som har alle de fedeste funktioner og features, samt den mest avanceret og højtopløseligt AMOLED display, der får det til at se ægte ud. Her får du uret, der kan det hele, samtidig med at det har et flot og elegant design. Se GARMIN udvalget her.

Det kan også være et smykke fra et af vores andre populære brands såsom Maria Black, Izabel Camille, Susanne Friis Bjørner, Frk. Lisberg eller Mads Z? Mulighederne er mange.

 

Til drengene vil vi klart fremhæve det danske brand Son of Noa, som laver de fedeste armbånd i læder, sten og stål. Brug flere armbånd af gangen – det ser super godt ud. Et eksempel kunne også være deres kæde med et rodineret kors.

Et andet forslag er smykkerne fra Aagaard. Her finder du både flotte og maskuline ringe eller de populære armbånd From soldier to soldier.

Vi har samlet vores forslag til konfirmanden her.