Vi er e-maerket
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud Blog
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud
Nyhed hos Brodersens - Maanesten

Nyhed hos Brodersens - Maanesten

Hos Brodersens har vi set frem til, at kunne præsentere det populære brand Maanesten, både i vores fysiske butik i Ringkøbing, men også her på webshoppen. Du finder et skønt udvalg af Maanesten-smykker hos os og uanset om du er til et par enkle og smukke ørestikker eller en iøjnefaldende halskæde, kan du helt sikkert finde inspiration i vores sortiment.

 

Maanesten så dagens lys tilbage i 2005, hvor smykkedesigner Lotte Venø Callesen lancerede sin første smykkekollektion. Siden da er det gået stærkt for Maanesten og i dag, har de stor succes med deres mange smukke og kreative smykkekollektioner. Alle smykkerne bliver designet i Danmark og håndlavet i den indiske by Jaipur, hvor Maanesten har dygtige sølv- og guldsmede siddende. Maanestens primære formål er nemlig at skabe nutidige og kvalitetssmykker til en overkommelig pris.

 

Maanesten er kendt for at have skabt en stil og et kreativt design, der følger tidens trends og tendenser, så er du til moderne, elegante og yndefulde smykker med kant og et unikt udtryk, så er Maanesten lige noget for dig.

Se vores flotte Maanesten-smykker her.