Vi er e-maerket
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud Blog
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud
Garmin - motivationsfaktor nr. 1

Garmin - motivationsfaktor nr. 1

Med et Garmin sportsur, kan du virkelig få en motivationsfaktor, der hjælper dig op af sofaen!


Der er efterhånden mange Garmin modeller at vælge imellem, så jeg vil fremhæve vores bestseller, som er Garmin Venu, der har alle de gode features og funktioner fra Vivoactive 4, men med HD dispaly, der får det hele til at se ægte ud. Garmin Venu er et fitness og sportsur designet til dig, der søger et flot, moderne og elegant ur, som du kan bruge til alt. Uret er nemlig installeret med mere end 20 apps til GPS og indendørssport, så om du løber, svømmer, cykler, går i fitness, spiller golf eller laver yoga, så kan det registrere alt din aktivitet. Uret har derudover, mange andre features som; søvn og stress registrering, Garmin Coach, animeret træninger, væsketracking og meget mere.

 

Det kan være svært at finde motivationen til at komme afsted, om det er et dagligt mål på 10.000 skridt eller en løbetur, men med et Garmin ur, er du aldrig alene. Som enhver god træningspartner kan uret hjælpe med at motivere dig til at komme afsted, da Garmin har 24-timers aktivitetssporing, som overvåger dine skridt og kalorieforbrænding og endda kommer med advarsler, hvis du er inaktiv for længe.

 

Endnu et motivationsfaktor er Garmins online værktøj, Garmin Connect. App’en er gratis og er nem at connecte med dit ur, via bluetooth. Her bliver alle dine daglige aktivitet gemt, du kan se dine fremskridt, lave mål, optjene batches og meget mere.

 

Skal dit nye ur være et af de seje Garmin? Så se bestsellerne lige her.