Vi er e-maerket
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud Blog
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud
Georg Jensen produkter

Georg Jensen produkter

Hos Brodersens er vi stolte af at være autoriserede forhandlere af Georg Jensen. Georg Jensen er navnet bag en lang række af fantastiske produkter indenfor smykker, ure og living. Georg Jensens historie går helt tilbage til 1904, hvor Georg Jensens sølvsmedje blev etableret i København. Georg Jensen var både billedhugger og guldsmed og en fantastisk kunstner. Georg Jensen voksede op med naturen tæt omkring sig og fandt inspiration til sine designs heri. Georg Jensens designs indenfor både living og smykker er kendetegnet af de smukke naturlige former og klassisk skandinavisk stil og ikke mindst af fantastisk håndværk i absolut verdensklasse.
 
Druer og Margueritter
Vi elsker, at man til enhver tid kan genkende designet, og at det på samme tid følger med tidens trends. Et eksempel på hvordan designet udvikler sig er den kendte og elskede Grape serie fra Georg Jensen. Den første kollektion kom på gaden i 1920 ’erne og er siden blevet nyfortolket gennem tiden så de smukke druer stadig er omdrejningspunktet, men designet er helt opdateret så det passer til nutidens smykketrends. Gå på opdagelse her og lad dig inspirere af Georg Jensens fantastiske Moonlight Grapes kollektion.
En anden kollektion som også bør fremhæves, som en af de ikoniske og elskede er Daisy kollektionen fra Georg Jensen. Det enkle naturlige marguerit blev oprindeligt lanceret i 1940’erne som en gave til den nyfødte Prinsesse Margrethe. Designet har siden været båret af kvinder i alle aldre og er siden blevet prydet med smukke diamanter. Den sidste nyfortolkning af dette ikoniske smykker er kreeret i samarbejde med den danske designer Stine Goya. Margueritterne er i denne nyfortolkning blevet tilføjet de smukkeste pastelfarver, som giver det klassiske smykke et helt nyt og moderne twist. Men man er stadig på ingen måde i tvivl om designets oprindelse. Se de fantastiske Daisy smykker fra Georg Jensen x Stine Goya på vores webshop og drøm dig væk i en verden af vidunderlige farver og banebrydende dansk design her eller drøm dig tilbage med den klassiske Daisy kollektion her.

Georg Jensen Living
Georg Jensen er meget mere og andet end smykker. I Butikken Nygade 9-11 i Ringkøbing viser vi stolt et stort udvalg af living produkter fra Georg Jensen. Smukke kander og skåle, elegante glas og meget mere. Et sikkert hit blandt de mange designs er Georg Jensens smukke Moneyphanter og den lige så smukke og elskede ”lillebror” Miniphanten. Elefanterne fra Georg Jensen er perfekte som gaveide til barnets første år og som en dåbs eller barselsgave til det nye familiemedlem.  Money og Miniphanterne er udformet som små sparegrise men er på samme tid en fantastisk skulptur som kan pynte i hjemmet resten af livet. Vi hjælper dig gene med at lave en personlig gravering på den elefant du vælger, så gaven bliver mere personlig og et godt minde for resten af livet.

Blå, lyserød og gul
Præcis som med smykkerne udvikler designet sig også indenfor Georg Jensens Living produkter og de små charmerende Miniphanter er nu på gaden i de smukkeste nye farver. Farverne er sarte og douchede i nuancerne lyserød, lyseblå og gul. De originale elefanter er i blankt stål og de nytilkomne i familen passer perfekt til med deres sarte elegante look. Gå på opdagelse i de nye designs her og lad dig inspirere til din næste gave

Vil du vide mere om Georg Jensen?
Her hos Brodersens elsker vi som sagt Georg Jensen. Sidste uge dedikerede vi en hel LIVE ” udsendelse ” på Facebook til dette fantastiske brand. Så hvis du gerne vil vide mere og ikke mindst se de nye designs, så besøg vores Facebook side, hvor sidste uges LIVE udsendelse ligger klar til dig. Vi sender LIVE på Facebook den første onsdag i hver måned hele 2023. Der er altid gode præmier og et smil på læben