Vi er e-maerket
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud Blog
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud
Nyt brand på shoppen - Frk. Lisberg

Nyt brand på shoppen - Frk. Lisberg

Hos Brodersens Smykker er vi altid på udkig efter nye spændende brands og derfor kan vi nu afsløre, at vi har fået det populære danske Frk. Lisberg i vores sortiment.

Frk. Lisberg har i flere år, været et favorit brand, hvilket tydeligt ses på de sociale medier, i modemagasinerne og på fashionistaerne. Frk Lisbergs. udvalg af halskæder, armbånd, ringe og øreringe spottes nemlig ofte i Elle, Femina og Woman, såvel som på kendte personligheder, herunder Christiane Schaumburg-Müller, Julie Zangenberg, Lisa Lens og Prinsesse Mary.

Frk. Lisberg fokuserer på at skabe det personlige smykke. Vedhæng med personlige titler og ordsprog kombineret med ædelsten i et væld af farver, som kan mikses og matches for at skabe et unikt og personligt look. Smykkerne er håndlavede og produceret i eksklusive materialer såsom gulv, sølv, ædelstene og koralstene.

Mangler du et personligt smykke? Måske en halskæde med et ”Life” vedhæng til dig selv, med en silhuet af din familie? Eller måske et vedhæng til din mor, børnenes farmor, konfirmanden eller måske du mangler en personlig gave til dit barns gudmor?

Så finder du hele vores udvalg af Frk. Lisberg smykkerne her.