Vi er e-maerket
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud Blog
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud

Smykker fra Ole Lynggaard

Ole Lynggaard Copenhagen - et familie foretagende.


Ole Lynggaard Copenhagen blev etableret i 1963 af guldsmed og smykkedesigner Ole Lynggaard. Efter at have studeret og arbejdet i blandt andet Tyskland, Paris, New York, San Fransisco og Japan, besluttede Ole Lynggaard at vende tilbage til Danmark og købte et mindre værksted. Konen Karin Lynggaard har gennem tiden været en fast støtte gennem hele projektet.

Datteren Charlotte Lynggaard, der ligesom sin far også er guldsmed og designer, er idag kreativ direktør og startede i virksomheden i 1987. Sønnen Søren Lynggaard startede i virksomheden i 1994 og har siden 2003 fungeret som administrerende direktør for Ole Lynggaard Copenhagen.

Med mere en 100 ansatte i det Københavnsk-baserede atelier, har huset Ole Lynggaard idag etableret sig som en respekteret, veldrevet virksomhed med speciale i dansk designede luksus smykker.

 

Hos Brodersens.dk har vi ige siden starten af vores butik været autoriserede forhandlere af de mange smukke smykker fra Ole L ynggaard. Det betyder også at vores personale hele tiden deltager i efteruddannelse så vi sikrer at alle hele tiden har styr på hvad der sker i Ole Lynggaards fantastiske univers.

Når du handler smykker fra Ole Lynggaard hos os er du dermed sikret den bedste service og know-how i højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring med salg og service af Ole Lynggaard og kan i butikken blandt andet prale med at være 1 af meget få forhandlere som udstiller og sælger den helt unikke Trane / Cranes kollektion.