Bliv medlem og spar 15% - tryk her
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud Blog
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud

Smykker fra Ole Lynggaard

Fra den dag vi første gang slog dørene op for vores nye butik i Ringkøbing, har Brodersen været autoriserede forhandlere af smykker fra Ole Lynggaard. Det er vi selvsagt rigtig stolte af da det kræver en masse af både vores butik og vores smykkepiger at blive godkendt hos Lynggaard. 


OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er en familiedrevet virksomhed, som er etableret i 1963 af Ole Lynggaard. Efter at have arbejdet og studeret i store byer og lande, købte han et lille værksted i Danmark. Siden 2008 har Ole Lynggaard været Kongelig Hofleverandør. Datteren Charlotte Lynggaard fulgte familievirksomheden og indtrådte i 1992 i virksomheden. I 2003 blev Søren Lynggaard, Ole’s søn, udnævnt som administrerende direktør for virksomheden og Charlottes mand, Michel Normann, har siden 2006 været fungerende CCO og bestyrelsesmedlem. I 2008 blev Sørens hustru, Hanna Lynggaard, ansat i salg- og marketingsteamet og dermed understøttes budskabet om en familiedrevet virksomhed endnu mere. Virksomheden Ole Lynggaard A/S drives derfor fortsat i dag med anden generation af Lynggaard familien bag rattet fra deres flotte hovedsæde i Hellerup. 


Virksomheden Ole Lynggaard har igennem hele deres levetid haft fokus på at etablere sig som et luksusmærke indenfor smykke produktion, med fokus på den højeste kvalitet i valg af materialer samt de bedste, nyskabende og mest innovative designs. I dag sælges deres store kollektion af smykker til hele verdenen og de ca. 100 ansatte arbejder hver dag på at producere det ypperste indenfor hver enkelt af de mange processer det tager at skabe det perfekte smykke. 
Hos Brodersen + Kobborg er vi stolte af at kunne forhandle disse eksklusive smykker fra Ole Lynggaard. Vi har et stort udvalg på lager af blandt andet Dew Drops / Dug dråber, charms, My little world, læder armbånd, armlænker og smykker i Filigran serien. Derudover finder du naturligvis også et stort udvalg af de nærmest verdensberømte Lotus smykker samt den nye kollektion Forest. 


Har vi ikke lige præcist det Lynggaard smykke du er på udkig efter, eller har vi for eksempel ikke din størrelse hjemme så tøv ikke med at kontakte pigerne i butikken på 9732 0221. De står altid klar til at hjælpe dig og de giver også meget gerne deres besyv med når du skal sammensætte smykker til at understrege din helt egen personlige stil.