Bliv medlem og spar 15% - tryk her
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud Blog
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud

Køb kvalitets ure online hos Brodersens

Hos Brodersens har vi et stort udvalg af kvalitets ure til super skarpe priser. Ligegyldigt hvilken prisklasse eller hvilken type eller stil du er på jagt efter, så har vi helt sikkert et eller andet som passer godt til både dit look og din pengepung. Blandt vores store udvalg finder du blandet andet ure fra Certina, Tissot, Georg Jensen, Skagen, Daniel Wellington og Citizen samt mange flere. Vi kan derfor altid tilbyde dig et udvalg af ure hvor vi kan matche lige præcist dit behov og stil når du køber et ur hos os.

 

Digitale ure fra Casio
Casio ure er efterhånden blevet verdensberømte for deres digitale ure i høj kvalitet og med fokus på at være et ur som du kan bruge overalt i din hverdag. Casio ure findes i mange forskellige afskygninger og stilarter. Fælles for dem alle er ofte de overvældende mange funktioner som et digitalt ur kan tilbyde. Urene er spækket med masser af funktioner og egner sig derfor rigtig god til gadget entusiaster som elsker når deres accessoires er fyldt med masser af sjove og anderledes funktioner som et traditionelt ur ikke kan opfylde. Med sin oprindelse og teknologi landet Japan er man næsten garanteret at urene altid har det seneste nye indenfor teknologi. Udover at være meget velegnede til sportsfolk, løbere, sejlads interesserede og mange flere findes der også de såkaldte retro ure fra Casio. Disse ure leder tankerne tilbage til de glade 80’ere og 90’ere hvor digitale ure var det sidste nye. De er i dag stadig ligeså populære som de var da de kom frem. Prismæssigt starter Casio ure helt nede fra 398 kroner.

 

Kvalitets ure fra Certina.
Et af de ældste ur firmaer i verden er det anerkendte Certina. Certina urenes historie starter helt tilbage i 1888 da 2 brødre i Schweiz valgte at starte deres egen lille forretning med fokus på kvalitets ure. I dag er Certina ure anerkendt for deres høje kvalitet, lækre og innovative designs samt det store fokus på præcision i alle deres urværk. Vi er rigtig glade og stolte af at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at se nærmere på Certina ure, og det er da også ofte det ur vi anbefaler og selv går med i butikken og i vores hverdag. Certina er specielt velkendt som stor sponsor inden for mange former for motorsport, og de har da også hele kollektioner dedikeret til forskellige typer motorløb i både bil og på motorcykel. Certina DS konceptet (DS står for Double Security) så første gang dagens lys i 1959 og flyttede alle grænser for hvad et normalt forbruger ur kunne modstå. Den dag i dag er DS konceptet stadig anerkendt verden rundt og er blevet udviklet løbende gennem de sidste 50 år. Certina producerer både de meget almindelige kvarts-ure men vi fører og en del af deres mekanisk automatiske ure som ur-kendere elsker. Et nyt lækkert Certina ur starter ved priser omkring 2000 kroner men til gengæld er du også garanteret et af markedets mest drift sikre og præcise ure.

 

Citizen kvalitets ure
Igennem mange år er ure fra Citizen blevet berømt for sine tekniske kvaliteter samt sine robuste og stabile egenskaber. Med et Citizen ur får du med andre ord et kvalitetsur til en rigtig god pris, som holder mange år frem i tiden. Virksomheden blev stiftet helt tilbage i 1918 og det bærer stadig det oprindelige navn ”Citizen Watch Company”. I dag er virksomheden verdensomspændende og er en af de største ur producenter i verden. Deres fokus ligger i høj grad på kvalitet og unik teknologi og deres produkter indenfor professionelle dykkerure er blandt de allermest anerkendte. Derudover findes der er en stor kollektion af klassiske dame- og herreure med fokus på klassisk design og den gode kvalitet. Priserne på et lækkert ur fra Citizen starter helt nede fra 795. Dermed kan du erhverve dig et lækkert kvalitets ur til under en tudse – og det er som vi siger i Vestjylland ”slet ikke så ringe endda”.

Kendte Schweiziske ure fra Tissot
De fleste mennesker som interesserer sig blot en smule for ure kender med garanti mærket Tissot. Tissot blev grundlagt helt tilbage i 1853 og har i rigtig mange år været forbundet med mange typer for sport. Ure fra Tissot spænder bredt i deres kollektioner og der er med garanti noget for en hver smag. Du finder både sporty ure til aktive mænd og kvinder inden for mange former for idræt og sport, samt en stor kollektion af klassisk designede ure til brug i både hverdag og til fest.  Kendetegnene ved Tissot ure er den høje kvalitet, stor præcision samt de mange varierende, nyskabende og alsidige designs. Et ur fra Tissot kan erhverves fra helt ned til 1200 kroner og findes i mange forskellige typer som kan være med til at understrege din helt personlige stil, og det du ønsker at fremstå som. 

 

Dansk designede Georg Jensen ure
Er du på jagt efter et lækkert kvalitets ur og samtidigt de bedste danske designs så skal du kigge lidt nærmere på ure fra Georg Jensen. Her finder du nemlig et bredt udvalg af klassisk designede ure til både mænd og kvinder. Georg Jensen er kendt for sine tidløse designs deres kollektion af ure er ingen undtagelse. Du finder både de smukke Vivianna bøjleure til kvinder samt de lækre og klassisk designede Koppel ure som har sit navn fra den anerkendte danske designer Henning Koppel. Med priser startede fra omkring 5000 kroner er vi selvfølgelig lidt i en dyrere prisklasse, men til gengæld får du dansk design når det er allerbedst og selvfølgelig i en høj kvalitet. Med et ur fra Georg Jensen er du sikker på at skille dig ud fra mængden og kan bære dit ur med stil og med den forvisning at ikke mange i din omgangskreds har samme lækre ur på håndleddet.