Bliv medlem og spar 15% - tryk her
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud Blog
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud

Georg Jensen smykker og ure

Hos Brodersen er vi er stolte forhandlere af smykker og ure fra Georg Jensen. 
Med en historie, som strækker sig mere end 100 år tilbage i tiden, har Georg Jensen skabt et brand baseret på smukt dansk design i absolut topklasse. Georg Jensen er blevet verdenskendt for sin unikke håndværksmæssige kvalitet og sine tidsløse designs som har formået at overleve generationer til følge. 


Georg Jensens egen og oprindelige filosofi var at skabe designs hvor både skønhed og funktionalitet blev forenet til en samlet oplevelse af nærmest perfektion. Grundet hans håndværksmæssige kvaliteter samt kunstneriske talenter kombineret med hans evne til at spotte og finde nye designtalenter, blev grundlaget for det Georg Jensen vi kender i dag, allerede skabt helt tilbage da virksomheden blevet bygget i København i 1904. 


Datidens stil var den såkaldte Art Nouveau stil som Georg Jensen tilførte sine egne tanker og idéer. Disse tanker og idéer kan stadig genkendes i nutidens smykker som et bevis på at godt dansk design aldrig går af mode. Klare og flydende former tilsat nærmest skulpturelle udsmykninger, stilrene blomster og frodige drueklaser understregede hans store kærlighed til naturen og den glæde han fandt i den.  


Virksomheden har i dag stadig som den fornemmeste opgave at videreføre og være tro mod mesterens egne oprindelige idéer og principper mens den samtidigt forsøger at skabe nye designs og produkter som passer ind i tidens trends og den moderne forbruger. 
Som Brand baserer det nuværende Georg Jensen sine værdier på integritet, autenticitet samt godt dansk design. Disse værdier er nemme at overføre til de danske værdier om det enkle liv, det nordiske lys, den friske luft og det rene vand. Georg Jensen driver i dag sin forretning med respekt for den store historie og rene DNA som virksomheden er bygget på og som er grundstenen i den verdenskendte virksomhed. 

 

Blandt smykker fra Georg Jensen kan vi nævne de klassiske serier som for eksempel Moonlight Grapes, Butterfly, FUSION, MAGIC og ikke mindst den velkendte Georg Jensen DAISY, der blev lanceret i 1940 for at markere dronning Magrethes fødsel. Blandt ure fra Georg Jensen kan vi nævne de flotte serier af kvalitetsure fra KOPPEL og CONCAVE herreure samt EVE og VIVIANNA dameure.