Vi er e-maerket
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud Blog
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud

Spar 20% til Black Friday

OG VI ER ALLEREDE GÅET IGANG !

 

Hos Brodersens vil vi naturligvis også være med på beatet. Derfor holder vi naturligvis også Black Friday udsalg fredag d. 27 november. Black Friday er som så mange andre "special-dage" noget som de har fundet på i Amerika. Dagens oprindelse stammer tilbage til omkring år 2000 hvor butikker begyndte at holde kæmpe udsalg med ekstraordinære tilbud på denne ene dag. Black Friday falder i USA i forbindelse med Thanksgiving, som altid er den 4. torsdag i november. Dagen efter har mange amerikanere fri og det var derfor oplagt at de kunne bruge denne dag på at få handlet julegaver ind. 

I Danmark startede Black Friday først omkring 2013 hvor nogle enkelte butikker tog konceptet til sig og forsøgte sig med at markedsføre dagen. I år forventer vi dog at Black Friday bliver større end nogensinde i Danmark og derfor skal vi selvfølgelig også være med på det, som potentielt vurderes som årets største shopping-dag.

På Black Friday sparer du mindst 20% på alle vores lagerførte varer i webshoppen - dog ikke gavekort. Tilbuddet gælder ikke allerede nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Husk at denne rabatkode kun virker på denne ene dag!

Brug rabatkoden "sort" når du kigger i kurven. 


Spar mindst 20% til Black Friday på smykker og ure