Bliv medlem og spar 15% - tryk her
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud Blog
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud

Vi har et bredt udvalg i smykker og ure

Vi har stor respekt for dansk design og derfor har næsten alle de mærker vi forhandler deres rødder i Danmark. Udover de traditionelle store danske smykke huse som for eksempel Georg Jensen og Ole Lynggaard går vi også meget op i at finde nye og mindre smykke producenter som hver især udemærker sig på hvert deres område. Det betyder at vi kan tilbyde et bredt spektre af mange forskellige slags smykker med hver deres helt specielle og unikke karakteristika. Herunder kan du se nogle af de mærker som vi pt. har på lager til forhandling med en tilhørende kort beskrivelse af hvad de enkelte producenter og designere kendetegnes ved.

  • Smykker fra Anette Wille - er kendetegnet ved det enkle og æstetiske udtryk. Anette Wille har siden 2007 arbejdet som smykkedesigner og hendes smykker er allerede velkendte i Danmark. Hendes smykker udtrykker på samme tid både enkelthed og elegance og henvender sig til kvinden som hviler i sig selv og har en klart defineret stil.
  • Smykker fra By Birdie - er designet af Birdie Wendelboe. Til trods for at være autodidakt indenfor faget har Birdie formået at skabe nogle helt unikke og flotte smykker. Hendes smykker er kendetegnet ved en overflod af ædelsten og man kan se et helt unikt kunststykke i hvert eneste af hendes smykker. Et råt og pompøst look bliver forenet med noget elegant og smukt når Birdie designer sine smykker.Derfor er vi glade for at kunne tilbyde netop disse smykker da de henvender sig til en helt speciel målgruppe som er meget bevidste om hvad de gerne vil forbindes med.
  • Christina Watches & Jewelry - de sidste par års helt store hit har været smykker og ure fra den kendte danske smykke designer Christina Hembo. Hun har med hendes helt unikke koncept formået at designe smykker og ure i høj kvalitet men til en rigtig fair pris. Samtidigt har hun formået at lave et koncept hvor man langsomt kan udbygge sine smykker og ure med flere charms, ædelsten og meget andet - men i et tempo hvor ens pengepung samtidigt kan følge med. Christina Watches produkterne er utroligt populære på tværs af alder - og er ofte også populære hos mændende da de istedet for en buket blomster kan give den udkærne en lille ny diamant til uret eller et nyt charm til armbåndet.